IMG_8124

Vi hjälper ert företag att få en trivsam och inbjudande miljö. Hur ser eran entré ut? Vad vill ni skapa för känsla för kunden och era anställda? Tillsammans går vi över ert behov och tar hänsyn till inredning, färger och stil i övrigt. Vi fakturerar smidigt en gång i månaden.

Exempel på vad vi kan göra för er är:

  • Blomsterabonnemang: En gång i veckan levererar vi nya, fräscha snittblommor. T.ex till receptionen, kassadisken, konferensrummet eller väntrummet. Vi varierar mellan buketter, arrangemang och dekorationer efter årstidernas växlingar.
  • Växtinredning: Vi inreder ert kontor med växter som klarar det tuffa klimatet när ingen riktigt har tid att prata med dem. Stilen bestämmer ni, vi ger goda råd och sköter allt det praktiska.
  • Entréblommor: Många butiker och företag vill ha hjälp med blommor utanför som håller för väder och vind, är lättskötta, går att bära in på natten och som ser representativa ut under en lång tid. Vi hjälper er både med idéer och det praktiska, samt byter ut eller fräschar till den när det är dags för nästa säsong.
  • Event: När det är dags för konferenser, fester, invigningar m.m hjälper vi till att dekorera lokaler eller bord. Att leverera buketter till anställdas födelsedagar, avtackningar, kondoleanser eller julblommor är bara några exempel på tjänster vi kan hjälpa er med.

Kontakta oss här för beställning eller mer information!